NEXT STOP: WHAT'S REQUIRED

CSU Manager

Location: Groningen - Netherlands

Job: Food - Contract

Voor een van mijn klanten in de voedingsmiddelenindustrie in het Noorden van Nederland ben ik op zoek naar een Freelance CSU-Manager. Het is een project van 6 maanden met kans op verlenging. 

VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Formuleren van het commissioning start-up plan (inclusief resourcing, planning, risicovermindering, kwaliteitscontrole en organisatorische vereisten) in overeensteming met projectdoelstellingen
  • Genereert commissioning plannen en testprotocollen volgens de FCD-normen en richtlijnen voor het project
  • Coördineert de activiteiten van de teamleden van het start-up team, bewaakt de voortgang van het opstarten van de inbedrijfstelling in overeenstemming met de toepasselijke plannen, beheert en beperkt risico's en middelen, creëert risicobewustzijn bij de belanghebbenden en past de plannen indien nodig aan
  • Is verantwoordelijk dat het werk wordt uitgevoerd volgens het WWW en volgens de projectdoelstellingen, het budget en de planning.
  • Creëert ondersteuning (van o.a. de locatie) voor de opstart- en opstartfase, informeert, consulteert en beheert verwachtingen van relevante belanghebbenden regelmatig
  • Zorgt ervoor dat alle procedures met betrekking tot SHE tijdens het opstarten door alle betrokken partijen worden nageleefd
  • Neemt passende maatregelen in het geval van verstoring van de voortgang, slecht vakmanschap of kwaliteitsproblemen
  • Verzorgt alle relevante documentatie
  • Is verantwoordelijk voor de adequate sourcing van het CSU-team
  • Waarborgen van risico's (beperking), kwaliteit, tijd (planning en voortgang), budgetten en veiligheid

PROJECT DUUR

6 maanden

PROJECT START DATUM

ASAP

INTERESSE?

Als u interesse heeft in de bovenstaande omschrijving, ontvangen wij graag uw CV en motivatie via het “apply” knopje onderaan deze pagina.

Voor meer informatie, neem dan contact op met Jaap Fijlstra op +31 (0)20 20 44 502 of per email op j.fijlstra@panda-int.com.

PANDA INTERNATIONAL is een gespecialiseerd recruitment agency dat zich richt op het plaatsen van high-level kandidaten in freelance en interim rollen binnen de Europese Farmaceutische, Medical Device, Biotech en Levensmiddelen sectoren. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven om hun uitdagende zakelijke behoeften te voldoen, heeft het Panda team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd dat bestaat uit vooraanstaande Life Sciences organisaties.

Reference: vr5440

INTERESTED?

If you see yourself in this role, please apply by uploading your CV via the apply for this position button. We will review your application and get in touch with you to discuss things further.

For more information, please fill in the form below or call us on +31 (0)20 20 44 502.

Follow Us

Quick Enquiry